Finnes det en sendle-app?

Dette er et spørsmål ekspertene våre får fra tid til annen. Nå har vi den fullstendige detaljerte forklaringen og svaret for alle som er interessert!

Spurt av: Dr. Scot Flatley DVM
Poengsum: 4,4/5(36 stemmer)

Om appenDenne appen integrerer din BigCommerce lagre med Sendle for umiddelbare tilbud, ordrebehandling og sporing. Gi live Sendle-fraktpriser til kundene dine i handlekurven og i kassen.

Hvilke kurerer bruker Sendle?

For øyeblikket bruker Sendle Fastway og kurerer takk i et sømløst lag av integrasjon med butikken vår.

Har Sendle et ekspressalternativ?

Er Sendle en ekspresstjeneste? Generelt kommer leveringer fra samme by over natten og leveringer til byer i nærheten innen 2-3 dager. Selv om det er veldig raskt, Sendle tilbyr for øyeblikket ikke ekspress- eller garantert levering over natten .

Er Sendle com lovlig?

Sendle har en forbrukervurdering på 1,24 stjerner fra 222 anmeldelser, noe som indikerer at de fleste kunder generelt er misfornøyde med kjøpene sine. Forbrukere som klager på Sendle nevner oftest kundeservice, telefonnummer og problemer med virkedager. Sendle rangerer 204. blant shippingsider .

Bruker Sendle Australia Post?

Sendle er et australsk-basert selskap som tilbyr budtjenester lokalt i landet . ... Selskapet konkurrerer først og fremst med det statlig eide Australia Post, og det er det første postselskapet i landet som tilbyr fullstendig karbonnøytrale leveringstjenester.

Prissammenligning: Pirate Ship vs Sendle på en enkelt vare ved hjelp av en tredjeparts fraktapp

40 relaterte spørsmål funnet

Er Sendle dyrt?

Å sende pakker til bedriften din er superenkelt med Sendle. Vi tilbyr enkle priser, uten kontogebyrer eller skjulte kostnader – med Sendle, du betaler kun for det du sender .

Er Sendle billigere enn Australia Post?

Australia Post er for dyrt å betraktes som et levedyktig leveringsalternativ for e-handelsbedrifter. En 500g AusPost-veske kan sendes hvor som helst i Australia for $8,30, sammenlignet med $20 for Sendle og mellom $20-$40 for Toll. ...

Hvor lang tid tar Sendle?

Sendle. Enkel, pålitelig og rimelig frakt for små bedrifter. Designet for små bedrifter. Forsendelsesestimat: 1 til 2 virkedager Alle forsendelser er 100 % karbonnøytrale.

Er Sendle i USA?

Sendle, fraktselskapet designet for småbedrifter, lanseres i USA med landets første 100 % karbonnøytrale tjeneste. ... 26, 2019 /PRNewswire-PRWeb/ -- I dag annonserte Sendle, den første operatøren spesielt utviklet for å betjene behovene til små e-handelsbedrifter, at den har lansert i USA.

Er Sendle bra for små bedrifter?

Best for små pakker Sendle

Hvorfor vi valgte det: Sendle er fraktselskapet for småbedrifter som er best for småpakker fordi det garanterer at det vil slå prisen som kreves av store operatører for å sende innenlandspakker opp til 20 pund. I tillegg er frakten 100 % karbonnøytral.

Kan du sende brev med Sendle?

For å kunne sende en pakke med Sendle, vi trenger en avtale fra deg om å aldri sende farlig gods med oss . Du vil bli bedt om å avgi denne erklæringen første gang du bruker Sendle (som dekker hele forholdet vårt).

Hvordan sender jeg via Sendle?

Å sende pakker med Sendle er superenkelt.
...
Sender din første pakke

  1. Åpne dashbordet og klikk på 'Send en pakke'-knappen under 'Velkommen til din Sendle-konto!'
  2. Dette vil be deg om å fylle inn henteadressen og kontaktinformasjonen din. ...
  3. Da må du velge riktig pakkestørrelse og -vekt for leveringen.

Krever Sendle signatur?

Når du gir Sendle 'autoritet til å forlate' (ATL), gir du leveringssjåføren tillatelse til å legge igjen pakken på mottakerens adresse uten signatur når pakken er levert (så lenge det er trygt å gjøre det). Alle 500 g vesker blir automatisk tildelt fullmakt til å forlate.

Hvordan er Sendle så billig?

I villmarken Blander landet inn i gjennomsnitt , I stedet for å fokusere på de sonebaserte prisene til hver destinasjon. Det største problemet med Sendle er at det blander alle pakker i priser basert på landsdekkende gjennomsnitt, i stedet for å tilby de billigste prisene til hver USPS-sone.

Hvor går Sendle-pakker?

Når du trenger å være fleksibel, leverer Sendle. Lever pakkene dine når og hvor du vil på vårt nasjonale nettverk av lokasjoner, inkludert BP bensinstasjoner, avisbyråer og apotek – mange av dem er åpne 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Er Sendle rask?

Den gode nyheten er at i 2020 har over 95 % av våre leveranser vært i tide. Og når det gjelder sene pakker, er nesten alle det leveres innen to virkedager etter leveringsestimat .

Sendes Sendle gjennom USPS?

For tiden er de bruker hovedsakelig USPS som hovedfraktselskap . ... Sendle bruker USPS som transportør for den første og siste milen av forsendelsen, samt for størstedelen av forsendelsen.

Hvordan fungerer Sendle i USA?

Hvordan fungerer Sendle? Vi benytter oss av store bedrifters fraktnettverk og gjør dem tilgjengelige for alle . ... Ved å bruke Sendle kan du skrive ut dine egne fraktetiketter og levere pakkene dine på nærmeste henteboks eller postkontor. Du kan til og med be om henting.

Hva kan jeg ikke sende?

De kan forårsake brann hvis de faller ned, knuses eller kortsluttes, og det er grunnen til at disse ikke kan sendes med Sendle: Litium-ion litiumkoboltoksid . Litium-ion manganoksid batteri .

Leverer Sendle om natten?

Henter og leverer Sendle i helger og helligdager? Nei , vanligvis er våre bud på ferie også på disse datoene. På vanlige virkedager henter og leverer vi når som helst mellom 08.00 og 18.00.

Hvem eies Sendle av?

Sendle medgründer og sjef James Chin-Moody . Kilde: medfølger. Den australske leveringsstartupen Sendle har samlet inn 20 millioner dollar i serie B-finansiering, ettersom medgründer og sjef James Chin-Moody lover å vinne flere markedsandeler fra Australia Post, og ta hans forstyrrende kurer utenlands.

Hvor leverer du Sendle?

Grunnleggende om Sendle-dekning

Du kan levere pakkene dine kl ethvert postkontor eller blå samleboks nær deg (sjekk ut din nærmeste her). Eller la den ligge hos din vanlige postbærer.

Hvem er Australia Post-konkurrenter?

Australia Post har prestert godt mot sine tradisjonelle konkurrenter, som f.eks DHL, UPS, FedEx og TNT Express .

Hvem eier Sendle Australia?

James Chin Moody er medgründer og administrerende direktør i Sendle. Sendle bygger frakt som er bra for verden. Vi hjelper småbedrifter med å trives ved å gjøre pakkelevering enkel, pålitelig og rimelig, og er den eneste 100 % karbonnøytrale leveringstjenesten i Australia og USA.