Fungerer k9 advantix?

Dette er et spørsmål ekspertene våre får fra tid til annen. Nå har vi den fullstendige detaljerte forklaringen og svaret for alle som er interessert!

Spurt av: Dr. Giovanni Collins Sr.
Poengsum: 4,6/5(60 stemmer)

K9 AdvantixII dreper lopper på hunder innen 12 timer etter påføring . ... En enkelt applikasjon av K9 AdvantixII forblir effektiv i fire uker. Men hvis hunden har et alvorlig angrep, kan det være nødvendig med ny behandling innen en måned; hunder bør ikke behandles på nytt mer enn én gang hver syvende dag.

Virker K9 Advantix virkelig?

Generell effektivitet:

Med glade, livslange kunder og en blomstrende plass på markedet, dette produktet fungerer bra . Innen 12 timer bør du se at hunden din slutter å klø, siden alle flått og lopper skal være døde innen den tid.

Hvor lang tid tar det før K9 Advantix virker?

Hvor lang tid tar det å virke mot lopper? K9 Advantix II dreper lopper innen 12 timer . Nye lopper som hopper på hunden fra omgivelsene, som gress, tepper og sengetøy til kjæledyr, avlives innen 2 timer med beskyttelse mot ytterligere angrep i minst 4 uker.

Hva er bedre Frontline eller K9 Advantix?

Advantix dreper lopper, flått, mygg og tyggelus og frastøter også flått, lopper, bitende fluer og mygg. Hvis du bor i et område med mye mygg eller fluer, kan dette være det beste valget. ... Frontline Plus dreper lopper, flått og tyggelus, og hindrer lopper i å legge nye egg.

Kan en hund fortsatt få lopper med Advantix?

Selv om K9 Advantix II dreper lopper på hunden din, kan det fortsatt være lopper i hundens miljø som siden har hoppet på etter behandling. Heldigvis, med K9 Advantix II, nye lopper drepes innen 2 timer med beskyttelse mot ytterligere angrep i minst 4 uker.

Hvor lang tid tar det før K9 Advantix II fungerer?

31 relaterte spørsmål funnet

Kan en hund få lopper mens han bruker loppemedisin?

Det er ingen loppeprodukter som hindrer lopper i å hoppe på kjæledyr . Dette betyr at uansett hvilken lisensiert loppebehandling du bruker – kan du fortsatt se lopper på kjæledyret ditt til loppeproduktet dreper det.

Hvorfor har hunden min fortsatt fått lopper etter behandling?

Oral og aktuell loppekontroll

Imidlertid har hundeloppe- og flåttpiller og andre spot-on hundelopper og flåttbehandlinger vist seg å være noen av de raskeste måtene å kvitte kjæledyret ditt for lopper . Noen retter seg kun mot voksne, mens andre retter seg mot loppeegg, larver og voksne lopper, så det er viktig å kjøpe den rette.

Er Frontline eller Advantage bedre for hunder?

Frontline Plus er litt rimeligere enn Advantage II og beskytter både mot lopper (i deres ulike stadier) og flått (mens Advantage kun behandler lopper og er dyrere).

Hva er den mest effektive hundeloppebehandlingen?

Beste loppebehandlinger for hunder og katter

  • Finne riktig behandling. ...
  • Frontline loppespray for hunder og katter. ...
  • Frontline Plus for hunder og katter. ...
  • Seresto loppe- og flåtthalsbånd for hunder og katter. ...
  • Capstar loppekontroll for hunder og katter. ...
  • Advantage II for hunder og katter. ...
  • Sentry Fiproguard for katter. ...
  • Effekt for hunder.


Hva er den beste loppebehandlingen for hunder?

Dette er den beste forebyggingen av lopper og flått for hunder i 2021

  • Beste topiske loppeforebyggende overall: Advantage Multi for Dogs.
  • Beste OTC topiske loppemiddel for hunder: Frontline Plus for hunder.
  • Beste orale loppekontrollprodukt for hunder: Simparica TRIO.
  • Beste loppekontrollprodukt for unge valper: Capstar for Dogs.

Kan jeg bruke K9 Advantix to ganger i måneden?

K9 Advantix bør ikke påføres mer enn én gang i måneden .

Hvor lang tid tar det før fordel II jobber med hunder?

Advantage II for hunder dreper eksisterende lopper på hunder innen 12 timer . Reinfestende lopper drepes innen 2 timer med beskyttelse mot ytterligere loppeangrep som varer i fire (4) uker.

Hvor raskt kan du bade en hund etter påføring av K9 Advantix II?

Det er et vanlig spørsmål, og gitt utgiftene til månedlige søknader om Frontline eller Advantage, ønsker du ikke å søke mer enn nødvendig. Så hva bør du gjøre? I henhold til produsentens instruksjoner bør du vent i 48 timer etter påføring av Frontline eller Advantage før du bader hunden din.


Hva er forskjellen mellom K9 Advantix og Advantage?

Hovedforskjellen du må være klar over er at Advantage har formler som er godkjent for bruk på både katter og hunder mens Advantix kun er egnet for bruk på hunder. Hvis du gir Advantix til en katt ved et uhell, forårsaker det permetrintoksisitet, en nødsituasjon som krever en tur til veterinæren.

Kan hunder fortsatt få flått med Advantix?

Forebygging av flått

De er vanskeligere å forhindre enn lopper. Det er aktuelle emner som Advantix og Frontline Plus, og halsbånd som Preventic og Scalibor. Selv om du tror på disse produktene og bruker dem i henhold til etiketten, du kan fortsatt finne noen haker på din hund.

Er Advantix tryggere enn NexGard?

Både Nexgard og K9 Advantix bruker et plantevernmiddel for å behandle lopper og flått. ... Både produkter er trygge for hunder når de følger instruksjonene , Imidlertid anbefales det at hvis du har en kjæledyrkatt at du ikke bruker K9 Advantix på hundene dine, da det er giftig for kattekameraten din.

Hva anbefaler veterinærer for lopper på hunder?

Veterinæren din kan anbefale en hurtigvirkende loppepille for å lindre hundens symptomer eller anbefale en reseptfri loppepille, som Capstar , i tillegg til en månedlig forebyggende.


Hva dreper lopper på hunder umiddelbart?

Det vanligste produktet som brukes til å drepe lopper på hunder umiddelbart er Nitenpyram , mer kjent som Capstar. Denne engangstabletten administreres oralt og dreper lopper innen 30 minutter. Det anbefales at du holder kjæledyret ditt på et lite område når du bruker Capstar.

Hva foreskriver veterinærer for lopper?

Behandle kjæledyrets loppeangrep med Comfortis , den #1 anbefalte reseptbelagte loppemedisinen. Comfortis er den FDA-godkjente tyggbare tabletten med biffsmak som dreper lopper og forhindrer loppeangrep på hunder og katter i en hel måned.

Fungerer frontlinjen bedre enn Advantage?

Noen tester har vist det Frontline dreper levende voksne lopper raskere enn Advantage , men bare noen få timer. En annen vurdering når du velger mellom Frontline Plus og Advantage II for hunder, er kjæledyrets risiko for eksponering.

Er Advantage loppebehandling noe bra?

Advantage er det beste valget ditt hvis lopper er din primære bekymring, du ønsker å drepe lopper uten å få dem til å bite kjæledyret ditt først, og/eller kjæledyret ditt er beskyttet mot hjerteorm og mage-tarmorm ved å bruke andre behandlinger. Hos hunder og katter, Advantage beskytter mot lopper ; den beskytter også mot lus hos hunder.


Kan jeg bruke Frontline og Advantage sammen?

Frontline-produkter bør ikke brukes sammen med Advantage- eller Advantix-produkter . Kjæledyret ditt bør ikke få et loppebad hvis det nylig har blitt introdusert for en annen loppe- eller flåttbehandling (for eksempel hvis kjæledyret ditt ble behandlet med en flekk på den siste måneden).

Er det normalt å fortsatt se lopper etter behandling?

Ved å la behandlede kjæledyr få tilgang til alle deler av hjemmet du vanligvis slipper dem inn i, fungerer kjæledyret ditt som en 'levende støvsuger' for å drepe de nyklekkede loppene før de kan legge flere egg. På grunn av dette, det er normalt å se lopper på behandlede kjæledyr i løpet av denne tiden .

Hva om loppebehandling ikke virker?

Hvis du mistenker at det ikke kontrollerer kjæledyrets lopper, kan du i visse tilfeller være i stand til å bruke det på nytt om så lite som to uker og prøve igjen. Snakk med veterinæren din om dette først hvis loppemedisinen din ikke virker. En Frontlinje alternativet er å bytte til et annet aktuelt produkt.

Hvordan blir du kvitt lopper som ikke vil gå bort?

Kontroller miljøet – Vedta kontrollstrategier, inkludert: Støvsug teppet 2-3 ganger i uken for å fjerne egg, vask kjæledyrtepper ukentlig (i vaskemaskinen), spray huset, kenneler og hager med en voksen loppedreper , tåke huset for å hindre at larver utvikles.