Dette er et spørsmål ekspertene våre får fra tid til annen. Nå har vi den fullstendige detaljerte forklaringen og svaret for alle som er interessert!

Spørs av: Dommer West
Poengsum: 4,5/5(25 stemmer)

I baseball krediteres en redning til en pitcher som fullfører et spill for det vinnende laget under visse foreskrevne omstendigheter.

Hvordan får du en redning i baseball?

Oftest tjener en pitcher en redning med inn i den niende omgangen av en kamp der laget hans vinner med tre eller færre løp og avslutter kampen med å pitche en omgang uten å miste ledelsen.

Hvorfor kalles det en redning i baseball?

Begrepet spar ble brukt av daglige ledere på 1950-tallet, uten spesifikke parametere. Det rett og slett refererte til en pitcher som gikk inn i kampen med en ledelse og avsluttet en seier - uavhengig av poengsum . Forfatteren Jerome Holtzman var den første som ga spesifikke kriterier til redninger på begynnelsen av 1960-tallet.

Hva er en redning i baseball på videregående skole?

For å spare, du må være der for finalen . Du må også ha pitchet effektivt, så hvis det endte 14-13 vet jeg ikke om jeg ville gitt en redning. Men hvis han i utgangspunktet holdt ledelsen de siste 3 omgangene, får han en redning i den situasjonen.

Hvor mange outs er det i en redning?

Det er tre separate sett av kvalifikasjoner for å tjene en save, men en pitcher må bare oppfylle en av dem for å tjene en save. Den enkleste situasjonen involverer en pitcher som går inn i spillet i den niende inning med en ledelse på tre løp eller mindre og registrerer tre outs for å avslutte spillet.

Hvordan tjene penger

41 relaterte spørsmål funnet

Kan du få en redning hvis du gir opp en løpetur?

Hvis en pitcher, ofte en mopp-up mann, kommer inn i spillet i den 7. omgangen med for eksempel en ledelse på 12 løp, kan han gi opp 11 løp, og hvis han fullfører spillet, vil han bli kreditert med en redning. ... Hvis han beskytter ledningen, han får redningen, selv om han pitchet mindre enn den 1 omgangen som kreves i punkt (a).

Hva kvalifiserer som en blåst redning?

Definisjon. En blåst lagring oppstår når en lettelse pitcher går inn i en kamp i en redningssituasjon, men lar det utligningsløpet score . Løpet trenger ikke å belastes den pitcheren. Hvis en reliever kommer inn med en mann som allerede er på tredje base, og han lar den løperen score det utligningsløpet, blir han belastet med en blåst redning.

Kan en pitcher få tak i et tap?

En pitcher kan ikke motta en seier eller en redning i et spill der han registrerer et hold. ... Det er også mulig for en pitcher å motta et hold og et tap i samme kamp dersom han skulle gå ut med ledelsen, bare for å se løperne han la igjen på base score de like- og klarsignal-løpene.

Hvor mange blåste redninger gjorde Mariano?

Ut av 732 muligheter for ordinær sesong, blåste Rivera 80 redninger . Det betyr at omtrent ni av hver 10. gang han gikk til haugen, fikk han jobben gjort.

Hva betyr SB i baseballstatistikk?

Stjålet base (SB)

Hvor mange redninger har Jansen blåst?

Kenley Jansen sitter som Dodgers-lederen gjennom tidene i redninger med 337 men har opplevd mange opp- og nedturer gjennom sin minneverdige karriere i LA. Den 3-gangers all-star var fantastisk å starte året, og postet en 1,24 ERA med bare to blåste redninger i 36,1 IP i løpet av første halvdel av sesongen.

Hvordan tjener en pitcher en seier?

En pitcher mottar en seier når han er rekordens pitcher når laget hans tar ledelsen for godt - med et par sjeldne unntak . For det første må en startende pitcher pitche minst fem innings (i et tradisjonelt spill på ni innings eller lenger) for å kvalifisere for seieren.

Hva betyr BB i baseball?

Definisjon. EN (eller base på baller) oppstår når en pitcher kaster fire plasser ut av slagsonen, hvorav ingen blir svingt på av slageren. Etter å ha avstått fra å svinge på fire plasser utenfor sonen, tildeles slageren første base. I resultatboken er en tur merket med bokstavene BB.

Hvor mange redninger har Will Smith blåst?

Den lange ballen var den fjerde tillatt av Smith i sine siste 7,1 rammer, og det har han to blåste redninger sammen med en ERA på 8,59 over dette tidsrommet. Likevel ligger Smith på tredjeplass i MLB med 27 redninger og er relativt sikker i sin posisjon som Atlantas nærmeste.

Hvem er best nærmere i MLB?

• Trevor Hoffman (601 lagringer) 8 av 10.
  • Rollie Fingers (341 lagringer) 7 av 10. ...
  • Rich Goose Gossage (310 lagringer) 6 av 10. ...
  • 6. Lee Smith (478 sparinger) 5 av 10. ...
  • Bruce Sutter (300 lagringer) 4 av 10. ...
  • Hoyt Wilhelm (227 sparinger) 3 av 10. ...
  • Billy Wagner (422 lagringer) 2 av 10. ...
  • Robb Nen (314 sparinger) 1 av 10. ...

Hvem leder MLB i blåste redninger?

All-time blåst redder leder Goose Gossage blåste 112 redninger i sin 22 år lange karriere.

Hva betyr K i baseball?

EN slå ut oppstår når en pitcher kaster en kombinasjon av tre svingende eller letende slag til en slager. ... I resultatboken er en utstrekning merket med bokstaven K. Et tredje slag som røren ikke svinger på, er merket med en bakover K.

Kan en pitcher få tak i 5. omgang?

Beskrivelse. I motsetning til redninger, seire og tap, mer enn én pitcher per lag kan få tak i et spill , selv om det ikke er mulig for en pitcher å motta mer enn ett hold i et gitt spill. En pitcher kan motta et hold ved å beskytte en ledning selv om den ledningen er tapt av en senere pitcher etter hans utgang.

Hva er en redning på 2 omganger?

I henhold til denne nye regelen tjente en lettelsespitcher en redning under en av to betingelser: Han måtte gå inn i spillet med enten potensielt uavgjort eller vinnende løp enten på basen eller på platen og bevare ledelsen ; eller. Han måtte slå minst tre eller flere effektive omganger og bevare ledelsen.

Hva er en god epoke i baseball?

AN VAR mellom 2.00 og 3.00 regnes også som utmerket og oppnås kun av de beste pitcherne i ligaen. En ERA mellom 3.00 og 4.00 er over gjennomsnittet. En ERA mellom 4.00 og 5.00 er gjennomsnittlig; flertallet av pitcherne har en ERA i dette området.

Hva står IP for i baseball?

Definisjon. Innings pitched måler antall omganger en pitcher gjenstår i en kamp. Fordi det er tre outs i en inning, representerer hver out registrert en tredjedel av en inning.