Hvilken java-dekompiler er best?

Dette er et spørsmål ekspertene våre får fra tid til annen. Nå har vi den fullstendige detaljerte forklaringen og svaret for alle som er interessert!

Spør: Oda O'Reilly
Poengsum: 5/5(52 stemmer)

Beste Java-dekompilatorer

  • JDProject. JDProject er en av de mest brukte java-dekompilere offline. Den er utviklet for å dekompilere java 5 eller nyere versjoner (fra nå til java8). ...
  • Procyon. ...
  • Cavaj Java Decompiler. ...
  • DJ Java Decompiler. ...
  • JBVD. ...
  • AndroChef. ...
  • CFR-dekompiler. ...
  • Fernflower.

Hva brukes Java Decompiler til?

Java Decompiler er en spesiell type kompilator som utfører den omvendte prosessen til Java-kompilatoren . Den returnerer kildekoden i Java som tilsvarer objektkoden i form av en klassefil som er i binær form.

Hva er Cavaj Java Decompiler?

Cavaj Java Decompiler er beskrevet som ' grafisk freeware-verktøy som rekonstruerer java-kildekode fra CLASS-filer . Du kan dekompilere java-appleter, jar- og zip-filer som produserer nøyaktig java-kildekode' og er en app i utviklingskategorien.

Kan Java dekompileres?

Hvis du utvikler en Java-applikasjon, er det viktig å forstå at Java-klassefilene enkelt kan omvendt konstrueres ved hjelp av Java-dekompilatorer. ... Problemet er at klassefilen kan enkelt dekompileres inn i den originale kildekoden ved hjelp av Java-dekompileringsverktøy.

Er Eclipse en Java-dekompiler?

Formørkelse Klasse Dekompiler er en plugin for Formørkelse plattform. Den integrerer JD, Jad, FernFlower, CFR og Procyon sømløst med Formørkelse IDE. Den viser alle Java kilder under feilsøkingsprosessen, selv om du ikke har alle. Og du kan feilsøke disse klassefilene direkte uten kildekode.

Java-dekompilator

38 relaterte spørsmål funnet

Hvordan laster jeg ned Java decompiler?

Installasjon

  1. Last ned JD-Eclipse ZIP-fil,
  2. Start Eclipse,
  3. Klikk på 'Hjelp > Installer ny programvare...',
  4. Dra og slipp ZIP-fil på dialogvinduer,
  5. Sjekk 'Java Decompiler Eclipse Plug-in',
  6. Klikk på 'Neste' og 'Fullfør'-knappene,
  7. En advarselsdialogvindu vises fordi 'org. jd. ide. formørkelse. plugin_x. y.z.jar' er ikke signert.

Er ikke på prosjektet bygge banen Eclipse?

Det betyr prosjektet ditt er ikke det på kompileringsbanen til Eclipse. Hvis problemet vedvarer etter det aksepterte svaret, må du først plassere det prosjektet i kompileringsbanen. For det må du importere prosjektet på nytt i arbeidsområdet ditt, etter det vil det fungere fint.

Kan du reversere Java?

Ja, Java-klassefiler er enkle å reversere . Formatet er veldig regelmessig og svært begrenset: VM-en må kunne verifisere at koden overholder de sterke skrivereglene for Java-kode. Dette er som utdata fra en C-kompilator med alle optimaliseringer deaktivert: programstrukturen er tydelig synlig.

Kan Java-bytekode dekompileres?

Java byctecode kan dekompileres tilbake til java kildekode. Den dekompilerte kilden vil vanligvis ikke se helt lik ut, men vil ha samme funksjonalitet. Hvis du er bekymret for at noen kan dekompilere kilden din, kan du bruke obfuscators (som ProGuard) for å hjelpe.


Hvordan koder du obfuskering i Java?

Tilsløre Java-applikasjonen ved å bruke ProGuard

  1. Trinn 1: Last ned proguard-ant-7.2. ...
  2. Trinn 2: Lag en konfigurasjonsfil som inneholder all informasjon om applikasjonen. ...
  3. -injars: Spesifiser banen til . ...
  4. -outjars: Det er en jar-fil som er opprettet av ProGuard, etter obfuskering.

Hvordan bruker du en jad-dekompiler?

JAD Decompiler

  1. Eksempel.
  2. Trinn 1: Last ned JAD-verktøyet fra https://bit.ly/2XuRzT5.
  3. Trinn 2: Pakk ut zip-filen og få jad.exe.
  4. Trinn 3: Lag en . java-fil (DecompilerDemo. ...
  5. Trinn 4: Kompiler og kjør . java-fil. ...
  6. Trinn 5: Flytt nå . ...
  7. Trinn 6: Skriv inn kommandoen: jad DecompilerDemo.
  8. Trinn 7: Skriv inn kommandoen: jad ?

Hvordan bruker du CFR-dekompileren?

CFR - en annen java-dekompilerer

Å bruke, bare kjør den spesifikke versjonen jar, med klassenavnet(e) deg ønsker å dekompilere (enten som en bane til en klassefil, eller som et fullt kvalifisert klassenavn på klassebanen din).

Hva er FernFlower-dekompileren?

Java-dekompilatorer

klassefiler tilbake til kildekoden. java-filer eller konverter et programs bytekode til kildekode. ... FernFlower – IntelliJ IDEA innebygd Java-dekompilator. JD Project – nok en rask Java-dekompilator, et GUI-verktøy. Procyon – inspirert av .


Hva er Javap-kommando i Java?

Javap-verktøyet brukes til å få informasjon om enhver klasse eller grensesnitt. Javap-kommandoen (også kjent som Java disassembler ) demonterer en eller flere klassefiler. ... Hvis ingen alternativer brukes, skriver javap ut pakken, beskyttede og offentlige felt og metoder for klassene som er sendt til den.

Hvordan kjører jeg en .jar-fil?

Høyreklikk på . jar-fil . Deretter velger du alternativet Åpne med fra hurtigmenyen, etterfulgt av det tilsvarende komprimeringsprogrammet. Når prosessen er ferdig og arkivet er pakket ut, åpner du filen med et dobbeltklikk.

Hvordan åpner jeg en Java-klassefil?

Programmer som åpner CLASS filer

  1. Oracle Java Runtime Environment.
  2. Eclipse IDE for Java-utviklere med JD-Eclipse plug-in.
  3. dirtyJOE.
  4. JD-GUI.
  5. Jetbrains IntelliJ IDEA.
  6. DJ Java Decompiler.

Kan vi trekke ut kode fra jar-filen?

Du kan alltid trekke ut kildefiler (Java-filer) til en jar-fil til en zip. plassering på systemet ditt. Dra og slipp glasset som du vil ha kildene til på JAD. 3 JAD UI vil åpne med all pakkestrukturen i et treformat.


Hvordan lager jeg en uleselig kode i Java?

7 svar. Hvis du tilslører, hold deg unna obfuscatorer som endrer koden ved å endre kodeflyt og/eller legge til unntaksblokker og slikt for å gjøre det vanskelig å demontere den. For å gjøre koden uleselig er det vanligvis nok til bare endre alle navn på metoder, felt og klasser .

Hvordan sikrer jeg Java-koden min?

10 beste fremgangsmåter for Java-sikkerhet

  1. Bruk spørringsparameterisering for å forhindre injeksjon. ...
  2. Bruk OpenID Connect med 2FA. ...
  3. Skann avhengighetene dine for kjente sårbarheter. ...
  4. Håndter sensitive data med forsiktighet. ...
  5. Rengjør alle innspill. ...
  6. Konfigurer XML-parserne for å forhindre XXE. ...
  7. Unngå Java-serialisering. ...
  8. Bruk sterk kryptering og hashing-algoritmer.

Hva er omvendt utvikling i Java?

Du kan reversere manipulere filer som inneholder Java-klasser i en OOM . For hver eksisterende klasse i en Java-fil opprettes en tilsvarende klasse i OOM, med samme navn og som inneholder samme informasjon.

Hva er omvendt teknologi?

Omvendt engineering, noen ganger kalt back engineering, er en prosess der programvare, maskiner, fly, arkitektoniske strukturer og andre produkter dekonstrueres for å trekke ut designinformasjon fra dem . Ofte involverer revers engineering dekonstruering av individuelle komponenter av større produkter.


Hvordan krypterer jeg en Java JAR-fil?

Hvis det ville være mulig å kryptere JAR, ville du også måtte gi en eller annen dekrypteringsnøkkel eller innretning til klienten som ønsker å utføre JAR som i det hele tatt bekjemper formålet med kryptering. Det beste du kan få er tilsløring , men det er ingen reell sikkerhet eller hindring for den ambisiøse angriperen.

Hvordan fikser jeg Java Build Path-problem i Eclipse?

I Eclipse, gå til Vindu → Innstillinger → Java → Installerte JRE-er . Legg til 1.5 JDK til listen. Velg 1.5 som Compiler Compliance Level.
...
6 svar

  1. Høyreklikk på prosjekt, Egenskaper, Java Build Path.
  2. Fjern det gjeldende JRE-biblioteket.
  3. Klikk på Legg til bibliotek > JRE-systembibliotek > Standard JRE for arbeidsområde.

Hva er åpent perspektiv i Eclipse?

Et perspektiv bestemmer de synlige handlingene, visningene og visningsoppsettet i vinduet. ... I Eclipse kan brukeren åpne et nytt perspektiv med en bestemt type, bytte fra ett perspektiv til et annet med en annen type , eller endre typen (layout) til et eksisterende perspektiv når de flytter fra en oppgave til en annen.

Hva er java byggebane i Eclipse?

I Eclipse velger du webprosjektet og høyreklikker Bygg bane > Konfigurer byggebane. Dette vil vise Java Build Path-vinduet. Legg til CICS- og Liberty-bibliotekene, klikk på Legg til bibliotek > CICS Liberty-biblioteker > Neste > Fullfør.