Når skal jeg åpne kister vermintide 2?

Dette er et spørsmål ekspertene våre får fra tid til annen. Nå har vi den fullstendige detaljerte forklaringen og svaret for alle som er interessert!

Spurt av: Irving Zulauf
Poengsum: 4,8/5(13 stemmer)

Du bør alltid åpne kister på karakteren din på høyeste nivå . Den maksimale kraften din sett på tvers av alle karakterene dine spiller også inn i byttet du mottar. Byttet ditt vil være et gjennomsnitt av den maksimale kraften du har sett for hvert spor, noe som betyr at den maksimale kraften til gjenstanden vil være -5 til +10 av din maksimale effekt.

Når bør jeg åpne hyllekistene mine?

Jeg vil anbefale å åpne dem når du får dem til å få varekraften lvl til 300 asap . Sjansene for røde gjenstander fra ros øker tilsynelatende litt med høyere lvl, men den er fortsatt utrolig liten. Hvis du er ute etter røde, anbefaler jeg på det sterkeste å hoppe inn i legenden.

Hvordan åpner du kister i Vermintide 2?

Skriv inn beholdningen din (i-tasten) og gå til 'Spoils of War' . Alternativt kan du flytte til midten av hagen hvor det er en pidestall, og du kan samhandle med den for å få tilgang til brystene dine.

Hvordan fungerer Loot i Vermintide 2?

Loot-bokser belønnes på en rekke måter, noe som bestemmer type boksen. ... Eksempel: Hvis den gjennomsnittlige Power-verdien for den kraftigste gjenstanden du har funnet (på tvers av alle karakterer og karrierer) for hver spilleautomat er 190, vil enhver lootbox bedre enn en strongbox gi deg utstyr fra 185 til 200 Power.

Hvordan dyrker du røde gjenstander i Vermintide 2?

Den mest pålitelige kilden til røde gjenstander i Vermintide 2 er Vaults tjent ved å fullføre oppdrag på Legend og Cataclysm-problemene . Du kan også være heldig med General og Emperor kiste på Champion vanskelighetsgrad, men med en lavere sjanse.

Vermintide 2 - Kom til 300 elementers kraftnivå ASAP - En guide for nybegynnere!

39 relaterte spørsmål funnet

Hva er maksnivået i Vermintide 2?

Maksimumsnivået for hver helt er 35 , hvoretter nivåer fortsatt kan oppnås (vist som [35 + x] i spillerens erfaringslinje).

Hva gjør effektnivået i Vermintide 2?

Kampeffekter. Hero Power påvirker direkte: Mengden skade du utdeler med hvert enkelt angrep ('Angrep') Graden av forskyvning angrepene dine produserer på en fiende ('Stagger')

Hva er den beste klassen i Vermintide 2?

Leiesoldaten er lett den beste støtteklassen i spillet. Den har fenomenale evner til kontroll av publikum og gir en solid helsebonus for nærliggende allierte. Legg en hellebard i leiesoldatens hender for å skade motstandere på rekkevidde, dele ut store kritikksjanser og kite fiender for maksimal effekt.

Er Vermintide 2 en plyndre?

Etter å ha kommet inn for kritikk forrige gang, Vermintide 2 har et helt nytt loot-system . ... Den originale Vermintide var en ganske stor kraftfantasi, online co-op tidsvask, men en av dens mest frustrerende aspekter var tyvegods og karakterprogresjon.


Hvordan blir jeg god på Vermintide 2?

Starttips for Warhammer Vermintide 2 Warhammer Vermintide 2-veiledning og gjennomgang

  1. Taals Horn Keep.
  2. Ikke glem å blokkere.
  3. Få din helbredelse til å telle.
  4. Brystbelønninger avhenger av din nåværende karakterklasse.
  5. Å gå tom for helse er ikke det samme som game over.
  6. Å lagre en alliert aktiverer automatisk blokkering.

Hvordan fungerer Vermintide 2-laging?

Utstyr kan lages gjennom Crafting . Når du går opp i nivå med hver helt, vil du tjene Blacksmith-maler som kan brukes til å lage det tilsvarende utstyret av tilfeldig sjeldenhet (unntatt rødt). Hvis ingen mal brukes, vil du motta et tilfeldig utstyr.

Bør du spare kister Vermintide 2?

Eventuelle gjenstander du får fra kister bør reddes . Du vil sannsynligvis motta en god del varer og utstyr som ikke er nyttig for deg. I stedet for å lagre den, berg den for å gi deg mer håndverksmateriale. Du bør alltid prioritere å lage oppgraderinger for varesporet med lavest kraft.

Hva er herjet kunst Vermintide 2?

1. Hva er Ravaged art? Det er et gratis tillegg til Vermintide 2 . Det gir deg muligheten til å samhandle med lerreter i lobbyen og velge malerier som skal vises.


Hvem gjør mest skade i Vermintide 2?

Det er tre forskjellige spillbare karrierer Kerillian tilgjengelig i spillet. Disse karrierene inkluderer Handmaiden, Shade og Waystalker. Kerillian er bokstavelig talt den sterkeste og mest skadelige karakteren i spillet, siden hun har det høyeste antallet drap.

Hvilken Vermintide 2-karakter bør jeg spille?

Det åpenbare førstevalget for alle som begynner å spille Vermintide 2 er ingen ringere enn Markus Kruber . Denne hardkokte, panserkledde og bartesoldaten er en skurk hvis tre spesialiseringer bruker alle slags tunge våpen. Krubers startkarriere er leiesoldatens.

Kan du oppgradere Power Vermintide 2?

Nei. Den eneste typen oppgradering som øker varekraften er hvis du går fra en oransje til en rød via lys støvoppgradering , som umiddelbart makserer det våpenet til 300 kraft (uansett hva det var før) og makserte egenskapen %s.

Hvor mange nivåer er det i Vermintide 2?

Hovedspillet har 13 oppdrag , delt inn i 3 akter, hver med en siste sjef. Dette er med vilje, siden 13 er det hellige tallet til Horned Rat, Skaven-guden. Etter å ha beseiret sjefen for hver akt, kan du gå videre til det endelige oppdraget.


Kan du spille Vermintide 2 solo?

Ja , dette spillet har en enkeltspillermodus, så du kan spille Warhammer: Vermintide 2 som solospiller hvis du ikke er en stor fan av online co-op.

Kommer det en Vermintide 3?

Warhammer: Vermintide 2 - sesong 3 kommer 23 juni - Steam-nyheter. Regn, snø eller kanskje tåke? Alle oppdrag med utendørs innstillinger har nå en sjanse til å endre vær og lys. Begi deg ut i naturen i Vermintide 2 og se Helmgart i et nytt lys.

Har Vermintide 2 avskalering?

Det er ingen nivåskalering , men hvis verten har en sterk CPU, gyter spesialer og horder mer konsekvent og oftere. Så hvis verten er annerledes når du spiller med vennen din, kan det være derfor. Takk for tilbakemeldingen.