Skal gta 5 være en 18?

Dette er et spørsmål ekspertene våre får fra tid til annen. Nå har vi den fullstendige detaljerte forklaringen og svaret for alle som er interessert!

Spørs av: Flo Dach
Poengsum: 4,6/5(30 stemmer)

GTA V er rangert som M, 'for voksne spillere 17 og eldre', og er rangert 18+ andre steder i verden . Hva liker folk så mye med dette spillet? I GTA-universet velger spillere forskjellige oppdrag og tjener poeng ved å ødelegge parkerte kjøretøy, stjele biler, dele ut narkotika og drepe fotgjengere og politifolk.

Er GTA 5 egnet for en 13-åring?

Dette spillet er bra for alle eldre 13 år og oppover . Spillet gir spilleren mulighet til å bli administrerende direktør i et selskap og håndtere 'aksjemarkedet', så det er en god undervisningsmulighet. Volden er lik eller mindre enn Call of Duty eller andre lignende skyttere.

Hvorfor er GTA 5 18+ spill?

GTA 5 fikk sin R18+ vurdering for ' Effektiv narkotikabruk ' mens temaene, språk, sex, vold og nakenhet ble markert som å ha sterk innvirkning. ... Våpenet ble flagget av styret på grunn av 'interaktive, visuelle skildringer av underforstått seksuell vold som ikke er rettferdiggjort av kontekst.'

Hvilken alder passer for GTA 5?

American Entertainment Software Rating Board (ESRB) har vurdert Grand Theft Auto V (GTA V) som Mature 17+ (M); dette tilsvarer en R-klassifisert film.

Hvorfor er GTA 17+?

Kriminalitet, vold, sex, narkotika og alkohol = ikke for barn .

Er GTA 5 DÅRLIG FOR BARN? – Er Grand Theft Auto DÅRLIG for barn?

33 relaterte spørsmål funnet

Hvorfor er gta5 dårlig?

Så, GTA 5 er en 18+ av mange grunner, og det er mange av banning og nakenhet og vold . Banning kan imidlertid slås av i ADDONS, og volden er svært dårlig. Det er blod, men blodet er lite realistisk og voldelig. Nakenhet/annet er ikke en del av historien for å gå inn på de stedene.

Hvorfor er GTA upassende?

Det er også noen barn i barneskolealder som bruker Grand Theft Auto V, som er en M-klassifisert versjon som også er full av gjengvold , nakenhet, ekstremt grovt språk og narkotika- og alkoholmisbruk. Ingen av hovedpersonene i spillet utgjør et anstendig forbilde.

Er GTA passende for en 10-åring?

Gta-spill er ikke ment for barn . Språket bør ikke være din primære bekymring i et spill der du spiller som en voldelig kriminell – Skrevet av en ung voksen mann som aktivt spiller spill.

Er Call of Duty OK for en 13-åring?

Vil barna mine like det? Sannsynligvis, hvis du tror de er gamle nok til å håndtere det. De intense scenene kan forårsake noen mareritt for yngre tenåringer, og jeg vil virkelig anbefale å snu mindre voldelige omgivelser på.

Kan en 13 åring spille GTA 4?

Hva tiltrekker barn til Grand Theft Auto-spill? Grand Theft Auto IV er vurdert som moden (for 17 år og eldre) , med seks innholdsbeskrivelser, inkludert intens vold, blod og sterkt språk.

Er GTA 5 egnet for en 16-åring?

ESRB-lister Moden, GTA Vs vurdering, som generelt egnet for alderen 17 og oppover. Avhengig av den spesielle 16-åringens sosiale tendenser, kan det være akseptabelt eller det kan være en dårlig idé. Hvordan håndterer individet vanligvis voldsscener, som tortur eller drap av dusinvis av politifolk?

Kan en 10-åring spille krigssone?

Aldersvurderinger

Warzone er vurdert PEGI 18 på grunn av skildringer av grafisk vold mot menneskelignende karakterer.

Er CJ Franklins far?

Så nei, de er ikke i slekt. Franklins etternavn er Clinton Ikke Johnson Pluss Folk sier igjen at C.J. er hans onkel og tante Denise er denise Robinson og hennes etternavn er Clinton, ikke Johnson heller. Franklin er ikke C.J. Pappa Jeg beklager folk.

Er fortnite dårlig for barn?

«Fortnite er hva barnet ditt lager det», foreldre- og barneutviklingsekspert Dr. ... «Få tilsyn med barna dine, spesielt de under 14 år, mens de spiller dette spillet,» rådet hun. 'Dette er en flott sjanse til å modellere moderasjon og forsiktighet mens du spiller noe som bygger viktige ferdigheter og er massevis av moro.

Hvor mange banneord er det i GTA 5?

10 Spillet har et absurd antall banneord

I følge YouTuber TheMediocreScot inneholder Grand Theft Auto V totalt 1018 F-bomber gjennom hele spillets historiemodus. Det er flere banneord enn South Park: Bigger, Longer & Uncut, som er beryktet for sin overdrevne bruk av banning.

Kan 11 åringer spille GTA?

Den andre tvilsomme delen av denne situasjonen er at GTA V har en PEGI-rating på 18+, så det er ikke det mest passende spillet for en elleveåring , men studier har vist at de fleste foreldre ikke tar hensyn til titlenes aldersvurderinger – som alle som har spilt flerspillerelementet i CoD eller GTA V kan bekrefte.

Hvilke dårlige ting er i GTA 5?

Kriminalitet, vold, sex, narkotika og alkohol = ikke for barn.

Er GTA V gratis?

GTA Online er inkludert gratis med alle eksemplarer av Grand Theft Auto V , som også er kjent som GTA 5. Dette betyr at du må eie en kopi av Rockstars krimkaper for å spille online. Du trenger også et aktivt abonnement på PS Plus.

Kan du slå av banning i GTA?

Du kan ikke sensurer GTA V i spillet. Kanskje du kan bruke en mod, for eksempel Family Friendly Free Roaming hvis du vil la barna dine spille dette spillet.

Finnes det en barneversjon av GTA?

Lego City Undercover er et ekstremt morsomt action-/eventyrspill som låner mye fra GTA-serien, men innholdet er alderstilpasset for barn.

Har GTA 5 en sandkassemodus?

GTA V Sandbox Mode har unike kjøretøy og alt låst opp gratis. ... Vel, i tilfelle du ikke har oppdaget det ennå, har PS4-versjonen av Grand Theft Auto V en sandkassemodus, som er valgfri og kan velges når du søker eller lager et nettspill.

Kan 7 åringer spille GTA?

Nei. Det er ikke for en 7 åring . Å gi GTA 5 til et 7 år gammelt barn er en fin måte å få barnetjenester til å banke på døren din veldig snart. Det passer ikke for en 7 åring.

Hvorfor er torsk 18?

VSC vurderte dette spillet til PEGI 18, og passer kun for de som er 18 år og eldre. Denne vurderingen er gitt pga til sterk vold og språk . ... De fremhever at 'i tillegg til den opprinnelige kjøpesummen, tilbyr dette spillet gjenstander i spillet som kan kjøpes av spilleren med penger fra den virkelige verden.