Hva gjør smite?

Dette er et spørsmål ekspertene våre får fra tid til annen. Nå har vi den fullstendige detaljerte forklaringen og svaret for alle som er interessert!

Spurt av: Jordan O'Connell
Poengsum: 4,1/5(47 stemmer)

Smite er en fortryllelse brukt på et sverd eller øks, og øker skaden på vandøde mobber .

Er slag eller skarphet bedre?

Selv om Sharpness ikke er like effektivt som Smite, da det gjør mindre skade, det er fortsatt bedre fortryllelse ut av to. Smite er bare nyttig når du har å gjøre med vandøde mobber. ... Skarphet er effektivt mot alle mobber, ikke bare vandøde.

Gjør smite vondt Endermen?

Gjør smite vondt Enderman? Nei . Smite-fortryllelsen kan bare brukes på skjeletter, visneskjeletter, zombier, zombie-pigemenn, druknet og Wither-sjefen. Siden Enderman ikke er klassifisert som en vandød mobb, vil den ikke bli tildelt ekstra skadepoeng.

Hvor mye skade gjør et slå 5 diamantsverd?

Hvis et diamantsverd brukes som base for metrikken, starter våpenet med en baseskade på 8 på berggrunnsutgaven. Med Smite I beveger den seg opp til 10,5 skade. Med Smite V lagt til sverdet, gjør det totalt 20,5 skade til de vandøde mobbene.

Kan du slå et sverd?

Du kan legge til Smite-fortryllelsen til ethvert sverd eller øks ved å bruke en fortryllende bord-, ambolt- eller spillkommando. ... Maksimumsnivået for Smite-fortryllelsen er nivå 5. Dette betyr at du kan fortrylle en gjenstand med opptil Smite V.

Hva gjør SMITE i Minecraft?

17 relaterte spørsmål funnet

Påvirker smite piglins?

Slå på et sverd eller øks øker skaden delt ut til skjeletter, zombier, zombie landsbyboere, manke, visne skjeletter, zombifiserte piglins, skjeletthester, zombiehester, herreløse, skall, fantomer, druknede og zogliner.

Fungerer smite på spillere?

Våpenet ditt vil fungere på andre spillere ved å bruke grunnskaden , men bare vandøde vil få den økte skaden fra fortryllelsen.

Hvor mye ekstra skade gjør smite V?

Smite (nivåer I til V) legger til 2,5 ekstra angrepsskade for hvert nivåøkning på ethvert ikke-kritisk treff. Fullt drevet opp til nivå V, kan Smite legge til hele 12,5 skader til ethvert våpen av hvilken som helst grunnskade, men bare for fiender av den vandøde sorten.

Hva er den høyeste reparasjonen?

Maksimumsnivået for Mending-fortryllelsen er Nivå 1 . Dette betyr at du bare kan fortrylle en gjenstand med opptil Mending I, og ingenting høyere for denne fortryllelsen.

Hva er den beste fortryllelsen for et sverd?

Beste Sword Enchantments Minecraft (2021)

  • Feiende kant. ...
  • Brann aspekt. ...
  • Smite. ...
  • Slå tilbake. ...
  • Skarphet. Maksimal skarphetsnivå er 5. ...
  • Plyndring. Du kan maksimere plyndring til tredje nivå. ...
  • Ubrytelig. Du kan ta din ubrytelige til det tredje nivået, og det er maksimum. ...
  • Mending. Reparasjonsverktøyet har maksimalt nivå 1.

Hvilken fortryllelse er best for Enderman?

Den eneste fortryllelsen som får dem til å flykte er brann aspekt . Endermen som er i brann vil teleportere hver skadeflått. Og siden brann er en fare for miljøet, kommer de ikke tilbake etter at brannen har slukket. Den beste måten å dyrke enderperler på er å drepe endermen med et plyndre III-sverd.

Hvilken fortryllelse dreper Enderman raskere?

Enchanted sverd hjelper virkelig, jeg har en diamant med skarphet IV to-tre treff vil drepe en enderman. Bare vit at de teleporterer bak deg, så når de teleporterer, snu deg rundt og hold trykket oppe. Prøv også for kritiske treff.

Er skarphet eller slag bedre på en AXE?

Skarphet legger til 1,25 skade per nivå => bonus på 6,25 skade. Smite legger til 2,5 skade per nivå, men bare mot vandøde => bonus på 12,5 skader mot manken og andre vandøde mobs.

Gir plyndring mer XP?

Nei . Det er ingen mekaniker i vanilje Minecraft som endrer mengden XP du får.

Hvor mye gir skarphet 5?

I Bedrock Edition, hvert nivå av Sharpness legger til 1,25 ekstra skade . En ambolt kreves for at spilleren skal bruke Sharpness V på et tre-, stein-, jern-, diamant- eller netherite-våpen, selv om jern- og diamantsverd med det kan generere i endebyer og bastion-rester.

Er reparasjon bedre enn Unbreaking?

Er Mending bedre enn Unbreaking? Reparasjon er bedre enn ubrytelig på ethvert verktøy, våpen eller rustning bortsett fra buer . Buer vil ønske uendelig og reparere konflikter med uendelighet. Unbreaking kan øke holdbarheten dobbelt, trippel eller til og med firedoblet, men det kan egentlig ikke sammenlignes med ubestemt tid.

Vil en hakke med reparasjon noen gang gå i stykker?

Statistisk sett vil det å utvinne en haug med kullmalm med en mending-fortryllet hakke bety at verktøyet ditt har mer holdbarhet etter at du er ferdig med å utvinne venen . ... Et siste notat om reparasjoner: Hvis du har flere verktøy eller rustninger utstyrt, vil Mending reparere en tilfeldig gyldig gjenstand.

Hva er sjansene for å bli bedre av å fiske?

Alt dette betyr totalt sett at sjansen for å få en reparasjonsbok er 0,113×0,167×0,037=0,000698, eller 0,07 % . Dette betyr at du i gjennomsnitt må fange omtrent 1400 ting før du fanger en reparasjonsbok.

Påvirker smite creepers?

Du vil ikke skade vandøde mobber like mye, men det er fortsatt en forbedring. I tillegg vil det hjelpe deg med å håndtere plager som creepers, blazes og odd enderman lettere. Personlig ville jeg bare noen gang tatt slag hvis jeg allerede hadde et skarphetssverd tilgjengelig, men ville ha noe for å gjøre visnekampen litt lettere.

Hva er den høyeste tilbakeslaget?

Maksimumsnivået for Knockback-fortryllelsen er Nivå 2 . Dette betyr at du kan fortrylle et sverd med opptil Knockback II.

Fungerer smite på Shulkers?

Når du utforsker i oververdenen, kan du bruke hvilken som helst av de tre sverdskadefortryllelsene, men Sharpness er den mest allsidige, når du raiderer nedre festninger bruker du Smite, og når du jakter på shulkere til slutt, bruker du Bane of Arthropods. ...